SKAB BLIKFANG MED KODANSKA

“Hverdagens øjeblikke er dem, du husker, fordi de skiller sig ud og gør indtryk på dig. Det er de små glimt af lykke, som minder dig om, hvorfor du er lige her, lige nu. Det gør dig nærværende.”

– Marie Graff, stifter af Kodanska

Det er hverdagens øjeblikke, der gør hverdagen lidt smukkere: Bål og skumfiduser i haven, et dyp i vandet, delikat grillmad i sandaler på terrassen, en kop te og et spil uno eller højlydt børnelatter. Det handler om at nyde de små glæder og tillade selvforkælelsen at flytte ind. Og det har Marie Graff, stifter af Kodanska, opskriften på.

De lange, lyse sommeraftener kalder på hyggelige stunder med familie og venner under åben himmel. 

Dæk sommerens bord i en uhøjtidelig og festlig stemning med overdådig pynt i glade, æstetiske farver. Ved at tilføje kontrastfarver skabes et gennemført og harmonisk udtryk på sommerbordet, hvilket også giver plads til ekstra kreativitet og leg. 

“Lige nu hvor alting går stærkt, er en af hverdagens luksusgoder at have god tid. Jeg valgte at gå selvstændig fordi jeg følte en mangel på ro og tid til fordybelse. Jeg bor på landet med min familie,  langt væk fra stress og jag, og her forsøger vi at give os selv og vores gæster en oplevelse af langsommelighed og den gode tid. Det at gøre sig umage, som eksempelvis at dække et festligt sommerbord, er for mig et tegn på overskud og velvære, og det holder jeg af, at give videre og dele med mine nærmeste,”  fortæller Marie Graff.

Sommeren er proppet med anledninger til at dække et smukt bord og samles om festlige begivenheder. Kodanskas kreative og smukke glasdesign skaber blikfang, personlighed og tilføjer borddækningen et farverigt twist. De ekstravagante ‘Flow’-vandglas i smukke farver, striber og prikker kombineret med Danish Summers elegante sortiment binder ethvert sommerbord sammen. 

De smukke vaser, glas og kander skaber til sammen rammerne for en sjov, spændende og frisk borddækning, som sommerens gæster med garanti vil komplimentere og huske. Brug komplementerende farver, og suppler med pynt såsom servietter og blomster i samme nuancer. Det skaber en fin sammenhæng og er roligt for øjet.

Hvis man har mod på lidt mere farve, er skarpe farver i kontrast til hinanden stadig meget moderne. Kontraster mellem to farver kan give et flot spil med få brydende elementer, såsom små buketter eller enkelte blomster i små vaser.

Det behøver ikke at være tidskrævende og besværligt, at dække et smukt sommerbord. Med Kodanskas elegante glasdesigns skabes prikken over i’et på sommerens mange opdækninger, og bidrager til et frisk indslag til en ellers minimalistisk, nordisk borddækning. Ved at kombinere Kodanskas klassiske ‘Danish Summer’-glas og de dekadente ‘Flow’-glas, skabes et spændende bord med masser af farver og personlighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kodanska anvender cookies for at forbedre oplevelsen på vores side.