Pynt op til påske med forår, blomster og højt humør i selskab med Kodanska

 Påske er en glædens tid. Tiden hvor dagene bliver lysere og naturen vågner fra vinterdvale. Tiden hvor vi fejrer livet og ser frem mod sommerens lune stunder. Og tiden hvor mange fridage giver en god anledning til at samle de nærmeste til en skøn middag. For Marie Graff, stifter af den danske glaskomet Kodanska, har påsken en helt særlig betydning, og det fejres med lanceringen af de smukkeste, påskeæg. 

Kodanskas forårskollektion af mundblæste æg er elegante samlerobjekter til påske, eller som pyntegenstande til årets øvrige lejligheder. Med Maries altid sprudlende farvepalette, tilføjer de unikke påskeæg et gennemført og harmonisk udtryk til påskeborddækningen i samspil med resten af Kodanskas glaskollektion. 

“Jeg har fødselsdag tæt ved påsketid. Jeg hadede det som lille, for når jeg holdt børnefødselsdag, så kom nogen altid med påsketing. Men i dag elsker jeg traditionen, og alt som følger med af farver og traditioner. Jeg har glædet mig til at vise min nye påskekollektion frem, som jeg synes gør det smukt på påskebordet, som helårspynt eller som værtindegave,” fortæller Marie Graff. 

 DÆK OP MED FARVER OG FRISK FORÅRSDUFT 

Kodanskas påskeæg er mundblæst i friske klare farver og komplementerer smukt og elegant Kodanskas øvrige populære kollektioner, ‘Danish Summer’ og ‘Flow’. “Jeg elsker det kunstneriske udtryk i vores tidligere ‘Flow’-kollektion og det rene udtryk i ‘Danish Summer’-kollektionen. Mit ønske var, at skabe en ny farvekollektion som kunne gå hånd i hånd med mine tidligere produkter, som giver sig udtryk i påskeæggene ‘Banana Split’ og ‘Cotton Candy’. Kombinationen af klassisk, vildt og farverigt er, efter mit hovede, sådan et kunstnerisk og personligt udtryk opstår,” forklarer Marie Graff. 

Påskepynten behøver ikke altid ligge på bordet. Gør som her og hæng påskeæg i forskellige niveauer fra en ophængt dekoration over bordet. Skab en smuk ramme om en hyggelig påskefrokost ved at invitere naturen ind og dæk et magisk påskebord med afstemte nuancer og nyudsprungne grene. 

Med Kodanskas ‘Danish Summer’-glas kan forårsblomsterne inviteres med indenfor på påskebordet. Plant de skønne påskeliljer, krokus, hyacinter og tulipanløg i glassene og brug dem i små dekorationer på bordet eller rundt omkring i hjemmet: “Påske er blandt andet vintergækker og erantis, og jeg elsker at gå ud og plukke en forårsbuket og tage både farver og duft med indenfor. Derudover har vi en masse pil i haven, som jeg selv benytter til at pynte med forskellige, farvede påskeæg,” fortæller Marie Graff. 

 DEN OPHÆNGTE PÅSKEDEKORATION 

Hæng de farvestrålende mundblæste påskeæg som udsmykning i vinduet eller saml flere på grene i en flot vase. De fine forårsæg med deres unikke glasophæng har et eksklusivt udseende, og skaber både påskestemning og forårsfornemmelser. Glasset fanger smukt lyset og giver et fantastisk spil af farver på ethvert påskebord. 

Pynt op lyst og feminint, og lad dig inspirere af alle forårets delikate pasteller. Ved at tilføje kontrastfarver skabes et gennemført og harmonisk udtryk i det personlige stilleben, som elegant kan bevares længe efter påskeferien. De smukke mundblæste påskeæg fås også i naturinspirerede farver, som understreger alt det spæde grønne, som hører sæsonen til. 

En smart og fin løsning kan være at spraymale en eller flere af de mange grene, og på den måde understrege det personlige udtryk, som i den grad vil vække opsigt og lagres sig på nethinden. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kodanska anvender cookies for at forbedre oplevelsen på vores side.