VIEW THIS SITE IN: ENGLISH
VIEW THIS SITE IN ENGLISH   -  GRATIS FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 300 DKK

LÆKRE MØRKE NUANCER

 • VENKO JAR RUSTIC BLUE SMALL

  Vores nye serie af rustikke krukker er blevet til, da vi manglede en lækker saltkrukke til køkkenbordet. Krukkerne er dog også velegnet til andre formål, som sukker, marmelade eller til når der skal serveres noget lækket. Låget er lavet med en åbning til en ske og en læderhank, som giver en flot finish til den rustikke krukke. Til hver krukke medfølger en håndskåret træske som passer til den enkelte krukkes størrelse.

  Alle krukkerne er hånddrejet og ved hver produktion er der fokus på at udarbejde unika krukker, så de vil derfor alle variere lidt i størrelser, former og farver.

  Krukkerne er tilgængelige i to varianter lille og medium.

  Krukkerne er udarbejdet i samarbejde med de dygtige tjekkiske keramikere bag Ema Mamisu.

  550,00 DKK
 • VENKO JAR GREEN SMALL

  Vores nye serie af rustikke krukker er blevet til, da vi manglede en lækker saltkrukke til køkkenbordet. Krukkerne er dog også velegnet til andre formål som sukker og marmelade, eller til når der skal serveres noget lækket. Låget er lavet med en åbning til en ske og en læderhank, som giver et flot finish til den rustikke krukke. Til hver krukke medfølger en håndskåret træske, som passer til den enkelte krukkes størrelse.

  Alle krukkerne er hånddrejet, og ved hver produktion er der fokus på at udarbejde unika-krukker, så de vil derfor alle variere lidt i størrelser, former og farver.

  Krukkerne er tilgængelige i to varianter – lille og medium.

  Krukkerne er udarbejdet i samarbejde med de dygtige tjekkiske keramikere bag Ema Mamisu.

  550,00 DKK
 • DORA VASE BLACK

  ,

  Vi udvider vores skønne univers af vaser med serien Dora, som kommer i tre forskellige stilarter. Den klassiske, den rustikke og den mere markante vase. Vaserne er smukke i sig selv men også perfekt at kombinere.

  Vi har ønsket at skabe en vase, der er perfekt til en lang gren, høj buket blomster og som pynter i sig selv på bordet. Vaserne er hånddrejet og ikke to er identiske.

  Vaserne er udarbejdet i samarbejde med de dygtige keramiker bag Ema Mamisu.

  750,00 DKK