Stifter af Kodanska Marie Graff valgte med hjertet, da hun designede Venko og Chica. Med udgangspunkt i egen smag og en kærlighed for at blande form, farver og materialer blev de to smukke serier til…

Kodanskas keramik og porcelæn er hånddrejet i den højeste kvalitet, og de smukke produkter bliver skabt i et lille studie i hjertet af Prag. Her er der stor fokus på taktilitet, farver og formgivning. Glaseringerne blandes specifikt til hver produktion, og det giver hvert produkt sit helt eget unikke udtryk.

Same but different

Kodanskas nye kollektion er opdelt i to serier. Formsproget er det samme og således også udvalget, men udtrykket er forskelligt. Venko er rustikt stentøj mens Chica er stilrent og klassisk porcelæn.

Med denne nye fine kollektion lægger Kodanska op til, at man kan følge den stil man hælder mest til. Enten sætter man pris på det rustikke stentøj Venko eller det mere klassiske og delikate porcelæn Chica. Man kan også blande de to serier for et mere personligt look, som også er fint at mikse, med det man har på hylderne i forvejen.

De smukke organiske kander i både Venko- og Chica-kollektionen er kraftige i leret, så de bliver ikke for varme, når du f.eks. varmer mælk til kaffen i mikrobølgeovnen.
Kanden og skålene tåler opvaskemaskine, mikrobølgeovn og ovn.

Den skønne lågkrukke kan anvendes til salt, sukker, kakaopulver, krydderier, marmelader og meget mere. Den fine ske i valnøddetræ følger med.

Produkterne er unika og kan derfor alle variere lidt i størrelse, form og farve.


Related Posts

Leave a comment