KODANSKAS KUNSTNERIGE JULEBORDE

KODANSKAS KUNSTNERIGE JULEBORDE

“Tradition kan altid tilføres et nyt perspektiv”
– Marie Graff


Juleaften er noget helt specielt, og derfor skal der også en helt særlig borddækning til. For Marie Graff er december en eventyrlig måned og sammen med hendes mand og tre børn, har hun fejret juleaften verden over. Fra Prags smukke julelandskab, til barselsorlov og julestemning i USA’s varme sydstater, til Danmarks traditionelle julemagi.


December er magisk, eventyrlig og legende, hvilket også afspejles i Maries egne dekorative juleborde. Marie leger med sine kollektioner på kryds og tværs, hvilket skaber et helt unikt udtryk. Med den nye ‘FLOW’-kollektion bliver Maries 2020 julebord endnu mere magisk. Den smukke, organiske og farverige ‘FLOW’-kollektion matcher nemlig ‘Danish Summer’-kollektionen elegant med sine bløde former og indbydende farver. Når de to kollektioner blandes, opstår der en moderne og kunstnerisk elegance.


“Jeg elsker julens hyggelige øjeblikke, børnefantasi, kærlighed og det ekstra samvær, som jeg trofast hvert år sanser i december måned. I år glæder jeg mig til at kombinere vores julebord med vores nye ‘Flow’-kollektion, som jeg synes står smukt til vores ‘Danish Summer’-kollektion. Med de to kollektioner vil jeg skabe et unikt julebord”, fortæller Marie Graff, stifter af Kodanska.

FREMTRYL ET EVENTYRLIGT JULEBORD


Dæk op til en eventyrlig smuk jul med et bord i friske pasteller. Kombiner Kodanskas smukke glassortiment med inspirerende naturelementer som ananaskirsebær eller afskårne blomsterdekorationer. Vælg en farvepalette af orange og brune nuancer som kontrast til en pastelfarvet dug og et smukt, snehvidt stel. Kodanskas dekorative glas inviterer til leg og eventyrlig kreativitet og danner rammerne om et nyfortolket julebord i en smuk farveskala, som kan leve i generationer.

“Med et mix af farver og mønstre kan du fremtrylle præcis dén julestemning, du drømmer om i dit hjem – og dét er jeg både stolt og beæret over at kunne være med til at skabe med Kodanska”, siger Marie Graff.

TRADITIONELLE FARVER OG NATURLIGE ELEMENTER


Giv julebordet et friskt og anderledes udtryk ved at dekorere med et moderne farvesplash i form af Kodanskas ‘Flow’-minivase, ‘Flow’-tumblerglas og de ikoniske ‘Danish Summer’-tumblers – begge i eksklusive, dunkle farver.


Dekorer med blomster i dybe farver og grene med grønt som et traditionelt indspark til en ellers så traditionsfyldt tid. Anbring julekugler i matchende farver og led tankerne hen på den klassiske jul. Bind en sløjfe om den abstrakte herlighed med en smuk dug i et stilrent udtryk i rolige nuancer. Dette vil danne grobund for endnu et smukt og moderne
Kodanska-julebord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kodanska anvender cookies for at forbedre oplevelsen på vores side.