‘GREEN OLIVE’, EN NY FLOT FARVE FRA KODANSKA

‘GREEN OLIVE’, EN NY FLOT FARVE FRA KODANSKA

Marie Graff, stifter af Kodanska, har grundet COVID-19, haft tid til at fordybe sig i hendes kollektioner og har skabt en række nye designs. Det har blandt andet resulteret i en udvidelse af den populære glasserie, ‘Danish Summer’ hvor en ny grøn farve har meldt sin ankomst. I tæt samarbejde med Marie Graffs dygtige glaspustere, blev ‘Danish Summer’s’ nyeste farve ‘Olive Green’ til.

Farven er yderst behagelig for øjet og emmer af balance og harmoni. ‘Olive Green’ bærer præg af en kølig farvetone, som skaber en smuk sammensætning til den øvrige kollektion og overrasker med dens sofistikerede, klassiske simplicitet.

“Vi har hele tiden drømt om at tilføje en sart grøn til vores ‘Danish Summer’-kollektion. Men det skulle være den helt rigtige grønne nuance, og derfor har det taget præcis seks måneder at finde frem til den helt rigtige farve”, fortæller Marie Graff, stifter af Kodanska.

De kolde temperaturer og de mørke aftener giver anledning til at rykke tættere sammen og invitere dem du holder af på hyggelige middage – naturligvis med et smukt dækket bord. Hos Marie Graff er der nemlig fokus på det familiære, hygge samt jordnære stjernestunder.

Med Kodanskas ‘Green Olive’ kommer sanserne i spil, da den naturfrembringende farve i samspil med ‘Danish Summer’-kollektionens allerede eksisterende farve-sortiment kan frembringe utallige stilarter. Byd efteråret og vinteren velkommen i et smukt samspil af utallige nuancer.

ET INDBYDENDE OG DEKORATIVT EFTERÅRSBORD I TRE FORSKELLIGE STILARTER

‘Olive Green’ supplerer elegant ‘Dark Purple’ da de som stilfulde komplementærfarver, sammen opnår et harmonisk udtryk. Den grønne farve skaber ro og balance imens lilla er en majestætisk og karakteristisk farve. To nuancer, som i samspil kreerer tro efterårsmagi på det modige efterårsbord.

“Der er ingen tvivl om, at jeg personligt kommer til at style de grønne og lilla nuancer sammen på mit efterårsbord, og jeg glæder mig så meget til at få dem hjem og sende dem afsted til vores forhandlere, så jeg kan se hvordan de kommer til at bruge dem sammen”, fortæller Marie.

Kodanskas ‘Green Olive’ kan ligeså smukt kombineres med ‘Amber’ og ‘Yellow’. Med den grønne og varme gule nuance inviteres efterårets brændte blade med indenfor og danner rammen om et stemningsfyldt efterårsbord. Tre elegante farver som sammen skaber en hyggelig atmosfære i en kold tid. Til den klassiske borddekoratør er Kodanskas ‘Clear’, Black Smoke’ og ‘Green Olive’ at foretrække. Her bringes tidløse, elegante og sofistikerede farver sammen og tilføjer efterårsbordet et stilrent udtryk.

Danish Summer Carafe Olive Green
Danish Summer Milk Pitcher Olive Green
Danish Summer Tumbler Small Drops Olive Green
Danish Summer Longdrink Olive Green
Danish Summer Bowl Small Olive Green
Danish Summer Bowl Medium Olive Green
Danish Summer Bowl Large Olive Green
Kodanska anvender cookies for at forbedre oplevelsen på vores side.