GO WITH THE FLOW

 Udvalget af produkter hos Kodanska har vokset sig stort, og fælles for dem alle er et kreativt, personligt og håndlavet touch. I en kombination af kunst, design og tekstil har en ny favorit fundet vej til en ny kollektion hos Kodanska – glasvasen, ‘Flow’, inspireret af udtrykket ‘Go With The Flow’. 

 EN UVENTET DREJNING 

Glasvasen ‘Flow’ var oprindeligt tænkt som en prototype, men den endte med at være så smuk, at den blev et færdigt produkt skabt til både festlige lejligheder og hverdagens rum. 

Marie Graff havde oprindeligt en tanke om at brænde tekstil ind i vaserne for at give dem et anderledes udtryk. Sammen med sine glaspustere i Tjekkiet begyndte tankerne at løbe i striber, former og farver – og efter et par småjusteringer udformede vaserne sig på den helt rigtige måde. 

NÅR KOMPETENCER FORENES 

Når Marie Graff eksperimenterer med sit håndværk, gør hun det i tæt samarbejde med sine glaspustere i Tjekkiet, hvor hun og hendes familie tidligere boede. 

“Jeg har brug for deres tekniske ekspertise for at bringe min ideer til live. Jeg har opdaget, hvor vigtigt det er at være omgivet af et godt team i alle udviklingsstadier – det giver mig mulighed for at udvikle mig som person og også udvikle virksomheden.” forklarer Marie Graff. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kodanska anvender cookies for at forbedre oplevelsen på vores side.