GRATIS FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 300 DKK

VORES FORHANDLERE

Vi er gået sammen med en række danske designforretninger, hvor du kan se vores produkter.

Balsalen – Frederiksgade 12-14 – 8000 Aarhus C

Balsalen ligger midt i hjertet af Aarhus, gemt lidt væk i sin egen lille oase i en hyggelig baggård i Frederiksgade 12-14. Som en magnet trækker stemningen fra gården nysgerrige besøgende ind gennem porten, og Balsalen overrasker med et håndplukket udvalg af interiør og livsstilsprodukter fra både lokale og udenlandske brands. Indehaveren Trine Nørgaard udvælger varerne med stor fokus på æstetik og med ønske om at omgive sig med smukke ting i hverdagen. Her er både unika og masseproduceret, og selvom Balsalen kun har få kvadratmeter at brede sig på, så er der altid masser at se på, røre ved og prøve.

balsalen – facebook

Fabrikanterne

Fabrikanterne er et udviklings- og innovationsmiljø for detail iværksætteri. Vi er et værkstedsfællesskab af individuelle designer og markers, inden for bolig, livsstil og design, der sælges i en fælles butik.

Over 60 designere samlet i én butik. Her finder du med garanti inspiration til både bolig, indretning, gaver og selvforkælelse
fabrikanterne.com
fabrikanterne – facebook
fabrikanterne – instagram

No Ordinary

Vi vil det gode håndværk, den høje kvalitet og i særdeleshed de dygtige mennesker, der sidder rundt om i landet og virkelig brænder for det, de laver. Dem der designer og kreerer simpelthen fordi, de ikke kan lade være. Vi skal værne om det gode håndværk, kærligheden til produkterne, det utraditionelle og det nytænkende design.
noordinary.dk
noordinary – instagram
noordinary – facebook

Troy Butik

Vi, Nanna og Casper, brænder for design. Det handler ikke kun om æstetik, men også om bæredygtighed og historien om de enkelte produkter. Vi er på en konstant jagt efter nye og spændende produkter fra dygtige designere, og vi er utrættelige i kampen på det perfekte.
Vi har søgt land og rige tyndt for at finde de bedste produkter til dig! Alt er valgt med omhu og af en årsag. Vi sælger kun ting, vi tror på – og ting vi brænder for at udbrede til vores skønne kunder.
troybutik.dk
troybutik – facebook
troybutik – instagram

Packhouse

Hos Packhouse arbejder vi for dig, så du kan indrette dit drømmehjem uden at løbe fra butik til butik. Vi håndplukker prisstærke og smukke designs fra de bedste brands og mikser dem med unika produkter, som du ikke kan købe andre steder på nettet. Når vi udvælger produkterne til vores shop, sker det med hjertet. Hvis ikke vi elsker det, så finder du det ikke i vores shop.

packhouse.dk
packhouse.dk – facebook
packhouse.dk – instagram

 

 

Grün

Bak

Bliv Forhandler

Send os en besked hvis du har lyst til at forhandle vores produkter i din butik.

Navn

Email

Emne

Din Besked