‘FLOW’ – EN NY FARVERIG KOLLEKTION

‘FLOW’ – EN NY FARVERIG KOLLEKTION

At skabe smukke og funktionelle designs er en af Kodanskas største motivationer. Det er ligeså essensen af Marie Graffs nyeste kollektion, som er en udvidelse af succesen af Kodanskas allerede eksistereinde ‘Flow’-kollektion.

Kodanska følger succesen op med farvestrålende karafler i organiske former, kunstneriske minivaser og en række små og store glas i friske klare farver, som smukt og elegant komplementerer Kodanskas populære kollektion ‘Danish Summer’.


“Jeg elsker det kunstneriske udtryk i vores ‘Flow’-kollektion og mit ønske var at kunne mikse mine to kollektioner ‘Flow’ og ‘Danish Summer’. Jeg var ikke interesseret i, at den ene kollektion skulle udelukke den anden kollektion men derimod kunne forenes og danne et kunstnerisk og personligt udtryk i boligen i en kombination af klassisk, vildt og farverigt,”
– fortæller Marie Graff, stifter af Kodanska.

SKABT I FRI HÅND UD FRA EGNE ØJEMÅL


Med sans for kvalitet og farvesammensætninger blev ‘Flow’-karaflen til. Med sine bløde former, alsidige farver og indbydende facon fungerer ‘Flow’-karaflen som et funktionelt design på spisebordet samtidig med, at den kan indgå smukt i et dekadent stilleben i vindueskarmen eller som centerpiece på spisebordet.


Udover ‘Flow’-karaflen udvider Kodanska også ‘Flow’-kollektionen med smukke glas i to forskellige størrelser og minivaser. De nye ‘Flow’-glas er et revolutionerende indspark til den nordiskeborddækning. I en kombination med Kodanskas klassiske ‘Danish Summer’-glas skabes et spændende bord med masser af farver og personlighed. Brug de små farveglade vaser sammen med en lille stage på spisebordet, eller lad dem spille op til en munter stemning i vindueskarmen.


“Jeg elsker design og alle processerne bag et produkt. Da COVID-19 tillod indrejse til Tjekkiet, fløj jeg i juni måned ned til mine glaspustere og gik straks i gang med at skabe nye former. Efter blot 4 timer fandt vi den helt rigtige form skabt i fri hånd ud fra egne øjemål. Godt design er, når funktion, form og det visuelle udtryk går op i en højere enhed, og det vil jeg mene, at vi i allerhøjeste grad har opnået.” – afslutter Marie Graff, stifter af Kodanska.

Kodanska anvender cookies for at forbedre oplevelsen på vores side.