GRATIS FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 300 DKK

EMA MAMISU

Ema Mamisu

ema

Mit navn er Bára Diduchová og jeg står bag virksomhed Ema Mamisu. I 2014 mødte jeg min kollega Petra Mašková og sammen driver vi nu et lille studie i Prags centrum, hvor vi har specialiseret os i håndlavet keramik og porcelæn. Med min baggrund indenfor keramik og porcelæn kombineret med Petras viden og erfaring med produktdesign danner vi et ideelt team til at skabe moderne keramik i organiske former baseret på æstetisk design.

Ema Mamisu blev skabt i 2013 og navnet er en modifikation af ”Ema má mísu” som på dansk betyder ”Ema har en skål” og som er navnet på en berømt tjekkisk børnebog.

Ved Ema Mamisu producerer vi alt ved hjælp af et drejehjul og alle vores produkter er håndlavet fra start til slut. Vi elsker vores måde at arbejde på og være involveret i hele produktionsprocessen. At se sin egen idé gå fra produktion til salgshylden til i hænderne på kunden, er en fantastisk oplevelse og vores motivationskilde til fornyelse og videreudvikling.

Hos Kodanska tilbyder vi en bred vifte af færdiglavede produkter, men vær opmærksom på at alle vores produkter er unika, hvilket betyder, at produkterne aldrig er 100% ens – men for os er det hele charmen ved håndlavede produkter. Udover vores standard kollektion hos Kodanska, vil vi til tider også tilbyde unlimited kollektioner, som passer til tidens trend og farver.

Har du en drøm om et specifik produkt så sende en personlig besked til Kodanska, og vi vil bestræbe os på at lave noget kun til dig. Specialproducerede produkter leveres indenfor 4 til 6 uger.

Velkommen til vores magiske univers.

Bara og Petra