DESIGN DARLING I NY STØRRELSE

DESIGN DARLING I NY STØRRELSE

En smuk, mundblæst mælkekande har fundet vej til Kodanskas kreative univers – Kodanskas Danish Summer’ karaffel har fået en fin og velskabt lillesøster. Designer Marie Graff taler atter til vores sanser med sit nye design, der både er smukt at kigge på og rart at holde om. Kanden har med sit karakteristiske formsprog og klassiske tud et tidløst design, der kendetegner hele Kodanskas stærke DNA. ‘Danish Summer’ mælkekanden er et smukt hverdagsdesign af kunstnerisk karakter, som kan anvendes til flere formål.


“Jeg har manglet en mælkekande, når jeg har serveret kaffe i vores tumbler-glas – og så var der ikke andet for end at designe en selv! En mini-udgave af min populære ‘Danish Summer’ karaffel som, udover at blive brugt til dens egentlige formål, ligeså ofte bliver brugt som vase. Nu bliver det sjovt at se, hvad mini-udgaven ellers kan bruges til – jeg elsker nemlig, når mine kunder finder på kreative løsninger.” – fortæller Marie Graff, designer og stifter af Kodanska.

KODANSKAS FARVEUNIVERS


Marie mestrer farvernes kunst til UG. Gennem årene har hun sammensat sin helt egen ‘Kodanska farvepalette’ – en palette af lyse farver der komplimenterer hinanden smukt i årets lyse måneder samt en mørkere farveskala, der matcher efterårets og vinterens nuancer.


En stor del af Kondanskas identitet er bundet op på et helt særligt farveunivers, og alle er nøje udvalgt af Marie Graff selv. Farver stimulerer nemlig den dygtige designer – både som inspiration i den kreative udviklingsproces, og når det gælder hendes humør.


“Jeg har valgt at producere mælkekanden i mine 10 farver, fordi jeg elsker at skabe forskellige opdækninger med et mix af farver. Det er skønt at have så mange farver at vælge imellem – så er der altid én, som passer til mit humør. Med et farvespænd fra sart pink til mørkegrøn kan mælkekanden både bidrage til de mere modige indretninger eller underbygge en afslappende atmosfære.”
– fortæller Marie Graff.


Med de mange smukke nuancer kan det være svært at vælge én Kodanska farve-favorit. Derfor vælger mange ofte at supplere deres kande med ‘Danish Summer’ Tumbler glassene i et miks af forskellige farver. Man kan selvfølgelig også vælge at gå tone-i-tone med kande, mælkekande og glas i samme nuance.


Den nye ‘Danish Summer’ mælkekande vil udover at pynte på kaffebordet også kunne bruges som vase til den lille grøftekantsbuket, på skrivebordet med blyanter i, til opbevaring af pensler i atelieret eller som et smukt indslag i et fint stilleben.

Kodanska anvender cookies for at forbedre oplevelsen på vores side.