GRATIS FRAGT I DANMARK VED KØB OVER 300 DKK

CYRIL HANCL POTTERY

Cyril Hancl Pottery

unnamedCyril Hančl Pottery er et lille kunststudio placeret i udkanten af Prag, Tjekkiet. Siden 1980’erne har jeg arbejdet med skulpturer i natursten, bronze og træ. Gennem 90’erne fik jeg lyst til at prøve noget nyt, og jeg investerede i en drejeskive. Jeg begyndte at skabe tekopper i keramik til tjekkiske caféer, og i dag er mit sortiment udvidet til stort set alt, der kan stilles på et middagsbord.

Som kunstner elsker jeg at skabe og eksperimentere med farver og former. Derfor er hver produktion unik og ikke to af mine produkter er nøjagtig ens. Hver produkt er formet kun ved hjælp at mine hænder og den enkelte farve mikser jeg specifikt til hver produktion. Variationen i størrelse, form og farve er den unikke kvalitet ved håndlavede materialer.

Hos Kodanska finder du produkter fra min kollektion, og du vil være i stand til at se billeder af alle produkterne baseret på farvevarianterne. Disse produkter er lavet, så de er klar til forsendelse, men ønsker du et produkt i en anden form, størrelse eller farve så kontakt Kodanska, så vi kan hjælpe med at skaber det produkt, du lige går og drømmer om.

Velkommen til Cyril Hančl Pottery hvor keramik bliver skabt ud fra devisen:

”Motivation og positiv energi er der, hvor de bedste visioner skabes.”

Cyril Hančl